Львів'ян закликають стати Миколаєм для дітей у лікарнях. Перелік необхідного

3230 0
Благодійний фонд "Крила надії" просить львів'ян долучитися до акції та придбати необхідні речі для лікування хворих дітей.
фото: БФ "Крила надії"

фото: БФ "Крила надії"

Львів'янам пропонують стати благодійниками та зробити особливі подарунки для дітей у лікарнях. "Наші діти більш за все хочуть жити дома, а не в лікарні, і проводити свій час не з лікарями і медсестрами, а з рідними і друзями. Для багатьох дітей навіть при дуже складних захворюваннях це можливо. Але для цього треба, щоб удома вони були забезпечені усім необхідним. Комусь для цього потрібен потужний інгалятор, для когось ліки в таблетках, які можна вживати дома", йдеться на Facebook-сторінці фонду. 

Читайте також: Львів'ян просять допомогти постраждалій від нападу ведмедя

Охочих доєднатися до команди помічників Особливого Миколая просять зробити наступне:
- вибрати дитину, чию мрію ви хочете здійснити;
- відмітити в таблиці, скільки і чого ви готові подарувати;
- переказати кошти на картковий рахунок фонду у Приватбанку 5169 3305 1136 7333 з поміткою “Миколай для... ” (не забудьте вказати, кому, щоб могли здійснити мрію саме цієї дитини);
- ви можете переказати не всю суму, а лише частинку, долучити друзів чи співробітників;
- ви зможете зробити більше, якщо поширите інформацію про Особливого Миколая – інші люди теж матимуть змогу приєднатися.

Перелік особливих подарунків можна переглянути за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!