Львів’ян закликають стати Миколаєм для військових. Як долучитись?

1961 0
Львів’яни мають нагоду стати помічниками Святого Миколая. З 8 грудня у Львові стартувала благодійна акція «Святий Миколай для військових». Це спільна ініціатива волонтерських та благодійних організацій, приурочена до дня Св. Миколая, для збору медикаментів, коштів, одягу, смаколиків та дитячих подарунків для військових. Основні заходи відбудуться у неділю, 14 грудня.
Фото: sharm.lviv.ua

Фото: sharm.lviv.ua

З 8 грудня ця акція стартувала в трьох корпусах Українського Католицького Університету – там триває збір смаколиків, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Основні заходи відбудуться 14 грудня. Так, в неділю у Львові відбудеться збір смаколиків та подарунків від дітей для військових, які перебувають в зоні АТО. Збір проводитимуть діти катехитичних шкіл на своїх парохіях (храм Положення Пояса Пресвятої Богородиці, храм Пресвятого Серця Христового, храм Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці та інші).

З 14.00 до 18.00 в приміщенні Будинку Офіцерів (вул. Театральна, 22) триватимуть майстер-класи для дітей військових із зони АТО з виготовлення різноманітних речей. Діти матимуть можливість привітати і підтримати своїх батьків, передати їм подарунки та зняти відео-привітання.

О 19.00 відбудеться благодійний концерт у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла. У програмі – духовні твори у виконанні молодіжних та дитячих хорів церкви та колективу «Modus Vivendi».

Також в Архикатедральному Соборі Св. Юра, церкві Різдва Пресвятої Богородиці та Домініканському соборі будуть центри збору медикаментів, одягу, грошей та смаколиків для військових до дня Св. Миколая, які будуть відчинені з 09.00 до 18.00.

«Збиратимуть важливі речі для військових: медикаменти для аптечки та одяг. У нас є спеціальні списки, що будуть розміщені на нашому сайті та місцях збору. Наразі усі зібрані речі та кошти ми плануємо передати у Щастя та Дебальцеве. Волонтери від’їжджатимуть 17 грудня», – повідомила координатор проекту «Святий Миколай для військових» Галина Василиця. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!