Львів’ян закликають виносити ялинки до контейнерних майданчиків, аби їх забрали на переробку

1074 0
Ялинку необхідно винести на сміттєвий майданчик, та в жодному разі не викидати в контейнер, а покласти біля нього.
Фото: Pexels

Фото: Pexels

Якщо будинок належить до ОСББ чи ЖБК, мешканців Львова просять винести ялинку сьогодні, 22 січня, або наступного тижня – 29 січня, і вже вночі їх заберуть на компостувальну станцію. Про це повідомила керівниця управління з питань поводження з відходами ЛМР Оксана Кошак.

Коли йдеться про будинки, які обслуговують управляючі компанії (колишні ЛКП), то виносити хвойні закликають завтра, 23 січня, та наступної неділі – 30 січня, щоб вже в понеділок їх могли забрати та вивезти.

Читайте також: Як правильно утилізувати ялинку і де це зробити у Львові

Ялинку необхідно винести на сміттєвий майданчик, та в жодному разі не викидати в контейнер, а покласти біля нього. Просять також познімати всі прикраси, бо коли в дроблять ялинки, то дуже недобре, якщо там є залишки гірлянд.

Додамо, що львів’яни можуть вивезти хвойні самостійно на станцію компостування, що на вул. Пластовій, 13, або в ЛКП «Зелений Львів» на вул. Замарстинівській, 167а. Коли і де будуть працюювати мобільні пункти збору ялинок – дивіться тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!