Львів’ян закликають заквітчувати балкони

3123 1
Місто хоче провести конкурс на найкращий заквітчаний балкон.
фото: Lviv.com

фото: Lviv.com

Львів’ян закликають долучитися до заквітчування балконів та фасадів будинків. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Нова голова для лева. Як у Львові рятують унікальні балкони. Фото

За словами міського голови Андрія Садового, місто розглядає можливість, аби провести конкурс на найкращий заквітчаний балкон у будинку.

«Скрізь, де можливо розмістити квіти на балконах будинків, треба цьому сприяти, можливо, продумати програму дофінансування активних мешканців, які мають таку ініціативу, можна влаштувати змагання, щоб ми визначили найбільш заквітчаний район чи будинок із можливістю додатково фінансування на реновацію цього будинку, школи, садочка, лікарні, поліклініки, закладу культури тощо», – сказав під час апаратної наради міський голова та доручив домовитись із власниками будинків на площі Ринок, аби за можливості виставити квіти.

Читайте також: У Львові ремонтують балкон будинку, де мешкав Грушевський. Фото

Додамо, що у попередні роки у Львові проводили конкурси на найкращий балкон


Читайте також:
9 Травня, 2019 13:42
666 ... тим "львів'янам" нема коли оті балкони заквітчувати ... сьогодні більше десятка отих "львів'ян" боролися на Пагорбі Слави із одною(!) жінкою ... красивою і розумною ... а от на передову , воювати із отими "москалями ", вони так не рвуться , як кидалися і рвалися на п.Інну Іваночко ... але як вони "співали" ! ... Слава Україні ! .. ГЕРОЯМ , що зламали-знищили-перемогли фашизм у 1945р. , -- СЛАВА ! СЛАВА ! СЛАВА ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!