Львів’ян закликають замість квітів на 1 вересня передати гроші на лікування школярки

32716 0
14-річна дівчинка зі Львова потребує пересадки кісткового мозку.
Фото: За життя Анастасійки Тупісь/Фейсбук

Фото: За життя Анастасійки Тупісь/Фейсбук

Благодійний фонд «Із янголом на плечі» та львівська гімназія «Престиж» закликають львів’ян долучитись до акції «Квіти зів’януть, а життя розквітне». Мета – зібрати 158 тисяч євро для лікування 14-річної Анастасії Тупісь у клініці в Римі.

Про це повідомляють організатори на фейсбук-сторінці події.

«Однокласники, батьки та педколектив львівської гімназії пропонують батькам школярів та дошкільників замість придбання квітів на День знань передати ці кошти батькам дівчини, яка потребує високовартісного лікування (158 000 євро у клініці «Бамбіно Джезу» у Римі)», – ідеться в повідомленні.

Організатори закликають вчителів та вихователів повідомити про акцію своїх учнів та їхніх батьків. У дівчинки діагностували гостру лімфобластну лейкемію.

Благодійну допомогу, зібрану під час акції потрібно надсилати за реквізитами: картка №5168 7554 4398 2935 (Тупісь Роман), ПриватБанк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!