Львів’ян закликають здати кров для дітей

1210 0
У середу, 15 лютого – день онкохворої дитини.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

15 лютого – день онкохворої дитини, тож Львівський центр служби крові разом із БФ «Із янголом на плечі» закликають стати донорами та здати кров для дітей. Про це повідомили у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

«16 лютого разом із Благодійний фонд «Із янголом на плечі» ми хочемо нагадати про малечу, якій потрібна кров та тромбоцити. Запрошуємо до нашого центру служби крові у Львові здати кров та дізнатися більше про донорство тромбоцитів», – пишуть вони. 

Здати кров можна 16 лютого з 8.30 по 13.30. 

Що для цього потрібно? 

  • 24 години без алкоголю;
  • 12 годин без молочного, смаженого та бананів;
  • із собою треба мати паспорт, важити не менше 60 кг (жінкам) та не менше 70 кг (чоловікам).

 

Нагадаємо, детальніше про те, хто може бути донором і як до цього підготуватися, можна прочитати тут.

_____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!