Львів’ян закликають зустріти волонтера, який лікувався після поранення в АТО

2079 0
Львів’ян запрошують разом зустріти Андрія Романчака, львівського волонтера, активіста ГО «Варта1», який у травні підірвався на фугасі біля смт. Попасна, після чого приблизно п’ять місяців перебував на лікуванні в Чехії.

«Сьогодні наш Андрюшка повертається до рідного Львова! Минуло вже 5 місяців з трагедії. Час летить. Та незважаючи, що він у нас боєць, лікування ще незавершене. Хоча, як то кажуть, вдома і стіни лікують, тому ми його з нетерпінням очікуємо у рідному місті», – пишуть активісти спільноти «Варта1» на фейсбук-сторінці спільноти.

О 9:00 екіпаж виїхав із Чехії. Приблизно о 14:00 годині він буде на позначці Львів, де Андрія зустрічатимуть та проведуть невеличким автопробігом до Комунальної 8-ї клінічної лікарні, де волонтер проходитиме подальшу реабілітацію. Усіх, хто хоче доучитися до зустрічі Андрія Романчака, запрошують разом із державною символікою чекати на позначці «Львів». Про можливі зміни повідомлятимуть на фейсбук-сторінці спільноти.

Нагадаємо, тривалий час львівські волонтери збирали кошти на лікування пораненого активіста «Варти1» Андрія Романчака, який 16 травня, їдучи в автомобілі, підірвався на фугасі неподалік Попасної у Луганській області. 36-річний волонтер з позивним «Крук» був єдиним, хто вижив. Він отримав понад 55% опіків тіла. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!