Політична реклама

Львів'ян закликають звернути увагу на здоров'я хребта

1299 0
У Львові з 25 по 29 березня проходитиме «Тиждень здорового хребта та постави». Подія спрямована привернути увагу батьків до стану здоров'я своїх дітей.

Для львівських школярів проблема захворювання хребта вкрай гостра, - повідомляє прес-служба ЛМР. Починаючи з 25 березня, львів'яни матимуть змогу отримати всю необхідну інформацію про захворювання, їх причини, симптоми та способи попередження.

В межах події відбудеться ознайомлення із «Міжнародним Центром корекції постави», працюватиме гаряча лінія зі спеціалістом, а дітей із малозабезпечених сімей обстежать  безкоштовно.

У центрі міста відбудеться вулична промо-акція «Здоров’я в порядку – спасибі зарядці!» за участю найвідоміших стронгменів України – Сергія Конюшка і Володимира Рекші. Близько 100 школярів робитимуть зарядку. Завершенням Тижня стане лекція для усіх охочих «Його величність – хребет», присвячена проблемам хребта, його будові та особливостям функціонування в різних вікових категоріях.

В Україні понад 60% дітей у віці до 16 років вже мають значні проблеми із хребтом. Такі хвороби, як сколіоз, кіфоз і лордоз, дуже поширені вже у дітей 7-річного віку.

Вкрай пильними мають бути батьки дівчаток, адже 85% таких пацієнтів — саме вони. Найбільш поширеними хворобами львівських школярів є неправильна постава та сколіоз, як вроджений, так і набутий.

Розвитку хвороби у ранньому віці сприяють як неправильний підбір меблів для дитини та сидячий спосіб життя, так і носіння сумок, що порушують симетричність хребта. Великий вплив має і харчування дитини, адже нестача кальцію сприяє деструкції кісток і порушенню опорно-рухової системи.

Детальна інформація за тел. 297 – 05 – 45, (096) 557 – 49 – 99.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!