Львів’ян заохочують прихистити на Великдень гостей із Півдня та Сходу

1723 0
10-13 квітня Студентське братство Українського Католицького Університету вже вп’яте проведе акцію «Великдень Разом». Метою акції є знайомство студентів та гостей із Півдня та Сходу України з традиціями святкування Великодня у Львові. Цього року учасниками акції стануть 250 молодих людей.
фото: www.day.kiev.ua

фото: www.day.kiev.ua

До участі в акції запрошують молодих людей зі східних та південних областей, які хочуть святкувати «Великдень Разом» у Львові. Мешканців міста заохочують прийняти гостей у свої домівки, адже де ще можна краще відчути атмосферу свята, як не у сімейному колі. Організатори запрошують долучатись до акції також і волонтерів.

Під час перебування у Львові гості матимуть можливість познайомитись із самобутньою культурою міста, відвідати історичні пам’ятки, дізнатись про особливості святкування Великодня на Галичині, спробувати свої сили у створенні писанок, відвідати Великодні забави та поспівати гаївки у Шевченківському гаю.

У зв’язку зі складною ситуацією в Україні особливо важливо знаходити якомога більше речей, які б об’єднували людей з різних куточків країни. Великдень – свято Божого Воскресіння, час подяки, прощення та віри в добро. Проведення акції цього року є, як ніколи, важливим, - пояснюють організатори.

Сім’ї, які хочуть зголоситися, мають заповнити анкету на сайті: http://www.velykden.org.ua/

Контактна особа: Віра Тимків, тел. 066 656 86 12, [email protected].

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!