Львів'ян запрошують до діалогу на стінах "Дзиґи"

1834 0
22 липня о 17:00 у галереї "Дзиґа", що на вул. Вірменській,35, відкриється світлової інсталяції американця Юджина Бака.

"Роботи цієї виставки створені за допомогою та на основі природи: рух листя від вітру був використаний для створення більшості полотен. Мазки пензля художника та його помічників також покладені без особливого залучення свідомості чи раціонального. На перший погляд просто білі полотна починають проявляти деталі з додаванням підсвідки. В цій інсталяції ви подорожуєте думками художника, котрий говорить до вас через роботи, а не слова", – анонсують організатори.

Усіх охочих запрошують до діалогу – прийти та відобразити свої відчуття від побаченого поезією на стіні. Можна писати безпосередньо на стіні, але ті, хто писатиме на папері, матимуть змогу перекрити написи на стіні своїми.

Вхід вільний.

Довідка:

Юджин Бак народився в США у 1972 році. Займається абстрактним живописом, ленд-артом, кураторською діяльністю. Живе і працює подорожуючи світом. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!