Львів’ян запрошують обговорити будівництво на Котляревського

1746 0
Завтра, 28 квітня, о 18:30 на вулиці Котляревського, 49 пройдуть громадські обговорення щодо будівництва житлово-офісної споруди. Запрошують мешканців прилеглих будинків та небайдужих до долі міста львів’ян.
фото: yp.lviv.ua, ua-ekonomist.com.

фото: yp.lviv.ua, ua-ekonomist.com.

Як інформує прес-служба міськради, на сесії ЛМР 23 квітня депутати проголосували та прийняли ухвалу про затвердження ТзОВ «Дублянибудпостач» проекту землеустрою щодо відведення та надання земельних ділянок на вул. І. Котляревського. Відповідне рішення підтримали 50 депутатів.

Згідно з ним, ТзОВ «Дублянибудпостач» затвердили проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надали ділянки на вул. І. Котляревського, 49 для будівництва та обслуговування житлово-офісної споруди. Площі наданих земельних ділянок складають 0,0373 га та 0,0052 га.

«Зараз на цих ділянках розміщені гаражі. Мешканці навколишніх будинків виступають проти забудови», - розповів голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

«Чекаємо мешканців прилеглих будинків та небайдужих до долі міста львів’ян для того, щоб почути їхню думку», - зазначають організатори громадських слухань.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!