Львів’ян запрошують до обговорення проектів різдвяного ярмарку

2575 0
У четвер, 13 жовтня, у Львові презентують проекти облаштування різдвяного ярмарку. Мешканців запрошують до обговорення.
фото: lviv.vgorode.ua

фото: lviv.vgorode.ua

13 жовтня о 11.00 годині в малій сесійній залі Львівської міської ради (кабінет 230) відбудеться презентація та вибір найкращого проекту облаштування різдвяного ярмарку. До участі в обговорені запрошують усіх охочих.

Різдвяний ярмарок цьогоріч працюватиме на проспекті Свободи та на площі Ринок від 10 грудня 2016 року до 22 січня 2017 року.

Читайте також: У Львові приберуть атракціони із площі перед Оперою

Додамо, проект облаштування та функціонування ярмарку повинен охоплювати план-схему, візуалізацію елементів ярмарку, заходи в межах проведення ярмарку, благоустрій території та соціальну складову.

Вимоги щодо облаштування ярмарку:

1. Розподіл на сектори: а) торгівля сувенірною та художньою продукцією народних промислів; б) торгівля продовольчими товарами із дотриманням санітарних норм та правил.        

2. Технічна характеристика (встановлення мобільних, декоративних, дерев’яних збірно-розбірних конструкцій, забезпечення стилізованого оформлення локації ярмарку з використанням світлових декорацій, належного підключення до електромереж, відеоспостереження, цілодобової охорони, прибирання та вивезення сміття, дотримання пожежних та санітарних норм.

Читайте також: Львів’яни подали найбільшу кількість проектів у рамках бюджету участі

3. Культурно-розважальне наповнення (організація показових майстер-класів з народних ремесел, організація культурно-просвітницького дійства на різдвяну тематику, організація заходу, що сприятиме зміцненню міжнародних культурних зв’язків у форматі Міжнародного фестивалю різдвяних традицій, благодійна складова).

Водночас організатор повинен мати досвід в організації та проведені масових заходів на території України.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!