Львів’ян запрошують до обговорення проекту площі Довженка

3576 4
У Львові розпочинають створення багаторічної стратегії розвитку комплексу кінотеатру Довженка та площі перед ним. У зв’язку з цим, міська рада розробила он-лайн опитування щодо бачення майбутнього цих об’єктів.
фото: lvivforyou.com

фото: lvivforyou.com

Долучитись до обговорення проекту площі Довженка може кожен охочий, заповнивши опитувальник он-лайн. Це дасть можливість розробникам стратегії врахувати інтереси різних груп мешканців. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Кінотеатр ім. Довженка та площа перед ним були задумані як головний центр громадського життя Сихова, — розповідає начальник відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова. — Відтак, ми звертаємось до мешканців міста з проханням заповнити анкету, і таким чином допомогти нам врахувати інтереси різних груп населення у розробці стратегії подальшого розвитку цієї площі».

Читайте також: У Львові обрали дворики і тераси з найкращим озелененням. Фото

Більше про архітектуру будівлі кінотеатру ім. О. Довженка можна прочитати на сайті Центру міської історії.

Заповнити опитувальник можна за посиланням.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
12 Березня, 2017 00:21
Надежда <a href="[***]://mebliterra.com.ua">[***]://mebliterra,com.ua</a> - See more at: [***]://tvoemisto.tv/news/lvivyan_zaproshuyut_do_obgovorennya_proektu_ploshchi_dovzhenka_80474.html#sthash.HDHbwnzd.dpuf
12 Березня, 2017 00:18
Надежда [***]://mebliterra.com.ua/
1 Вересня, 2016 10:32
Вася <a href="[***]://lechim-mebel.kiev.ua">[***]://lechim-mebel.kiev.ua</a>
1 Вересня, 2016 10:31
Вася [***]://lechim-mebel.kiev.ua
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!