Львів’ян запрошують до парку «Знесіння» на толоку

2170 0
Із 23 березня до 23 квітня у регіональному ландшафтному парку «Знесіння» буде проводитися акція з прибирання та впорядкування території. Керівництво парку спільно з молодіжним проектом при Львівській міській раді – Lviv Young Project – готують низку креативних проектів, які перетворять львівський парк у Мекку для туристів.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

У третю суботу квітня, 16 квітня, щороку відзначається український День довкілля. У цей день у парку очікують найбільшу кількість охочих взяти участь у глобальному екологічному русі. Працівники парку планують провести тематичні заходи та, зокрема, висадку дерев.

Очікується, що до прибирання території парку та інших еко-проектів долучаться громадські організації, львівські школи та університети.

Читайте також: У Львові створять перший міський сад. Візуалізація

Головна мета «Весняної толоки 2016» – підвищення рівня свідомості містян у питаннях, що стосуються збереження навколишнього середовища. Керівництво парку закликає долучитися до акції всіх охочих.

Учать в акції попередньо узгоджується з менеджером із господарської діяльності парку: (097) 854 93 84 (Олена).

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!