Львів’ян запрошують до спільної молитви напередодні Нового року

4143 0
Завтра, 31-го грудня, відбудеться панахида за загиблими героями АТО та Небесної сотні, яку очолять військові душпастирі Гарнізонного храму свв. Петра і Павла. Долучитися та вшанувати пам’ять героїв запрошують усіх небайдужих. Також закликають до святкової молитви й подяки за минулий рік.
фото: lvivportal.ua

фото: lvivportal.ua

О 9:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вулиця Театральна, 11) служитимуть Божественну Літургію за померлих воїнів, а об 11:00 на Личаківському кладовищі, на місці поховання Героїв АТО та Небесної сотні капелани справлятимуть панахиду.

До спільної молитви, що відбудеться на полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища, закликають усіх мешканців міста, які своєю присутністю можуть вшанувати пам'ять Героїв.

Також завтра, 31 грудня, о 21:00 год у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться подячна Божественна Літургія за прожитий 2016 рік. Під час спільної молитви усі присутні матимуть нагоду подякувати Господу за прожитий рік та попросити миру й благословення на прийдешній.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!