Львів’ян запрошують до спільної панахиди разом з сім’ями загиблих в АТО

2565 0
У неділю, 9 листопада, о 14:30 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться поминальна молитва-панахида за участю сімей військовослужбовців, які загинули в зоні АТО.
Фото: Маріан Стрільців/ZIK

Фото: Маріан Стрільців/ZIK

У заході візьмуть участь понад 30 сімей загиблих воїнів-учасників АТО. Панахиду очолить преосвященіший владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, у співслужінні з військовими капеланами, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Сьогодні нас об’єднує великий біль та спільна молитва за наших воїнів – Героїв України. Пам’ятаючи їх, ми повинні йти далі і підтримувати один одного, усвідомлюючи, що жертва наших воїнів є безцінна – це життя, яке вони поклали за кожного з нас, щоб ми зуміли своє життя належно прожити та побудувати світ миру і поваги», - зазначає головний військовий капелан Львівської архиєпархії УГКЦ о. Степан Сус.

Відтак львів’ян запрошують долучитись до цієї спільної молитви та підтримати своєю присутністю сім’ї військовослужбовців, які загинули в АТО.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!