Львів’ян запрошують до участі у конкурсі різдвяної листівки: деталі

2278 0
Музей Леопольда Левицького запрошує учнів середніх загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів, а також студентів та молодих митців до участі в щорічному VI Конкурсі різдвяно-новорічної листівки. Поряд зі станковими творами та книжковими ілюстраціями, особливе місце у спадщині Л. Левицького посідають вітальні листівки. Саме за мотивами новорічно-різдвяних вітальних карток митця, конкурсантам пропонується створити власну авторську листівку, – інформують у прес-службі міськради.
фото: violla-cn.ucoz.ua, zbruc.eu, the-hrobak.livejournal.com, novij-rik.pp.ua, tychyna.com

фото: violla-cn.ucoz.ua, zbruc.eu, the-hrobak.livejournal.com, novij-rik.pp.ua, tychyna.com

Умови участі в конкурсі:

· У Музеї Леопольда Левицького протягом жовтня – грудня 2015 року відвідати захід (на вибір конкурсанта): екскурсія, тематичне заняття, музейний урок, майстер-клас в різних техніках (лінорит, холодний батик, живопис на склі, вибійка, Венеційська маска, виготовлення ялинкових прикрас) чи замовити виїзну лекцію (для шкіл).

· Створити вітальну листівку (за мотивами творів Л. Левицького) на тему  «Новий рік та Різдво в Україн». Формат листівки – 10,5х14,8 см. Техніка роботи – довільна.

· На звороті листівки обов’язково вказати: ім’я та прізвище конкурсанта, дату народження, місце навчання/роботи та контактний телефон.

Журі конкурсу:

Володимир Стасенко (голова журі) – кандидат мистецтвознавства, голова Асоціації львівських митців, завідувач кафедри книжкової графіки та дизайну друкованої продукції Української академії друкарства.

Ганна Кучабська – завідувач кафедри графічного дизайну Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва ім. Івана Труша.

Роман Яців – кандидат мистецтвознавства, член Національної спілки художників України, заслужений працівник культури України, проректор з наукової роботи Львівської національної академії мистецтв.

Оксана Біла – заступник директора з наукової роботи Національного музею у Львові ім. Андрея Шептицького.

Конкурс проходить у чотирьох вікових категоріях:

І категорія – 6- 9 років,

ІІ категорія – 10-13 років,

ІІІ категорія – 14-17 років

IV категорія – 18-35 років

В кожній з вікових груп за рішенням журі будуть визначені призові місця, спеціальні відзнаки, а також буде призначено Гран – прі  конкурсу.

Переможці та номінанти на спеціальні відзнаки отримають пам’ятні дипломи, солодкі та цікаві подарунки, квитки та сертифікати від організацій-партнерів проекту. Їхні роботи експонуватимуться  на виставці у залах Художньо-меморіального музею Леопольда Левицького, а згодом будуть передані в фонд Львівської дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.

Роботи  приймаються з 1 жовтня до 17 грудня року за адресою: Музей Леопольда Левицького, вул. М. Устияновича, 10/1, м. Львів, 79000.

Контакти: тел. (032) 2 610 610, моб. (099) 26 91 222, (067) 14 51 942.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!