Львів’ян запрошують до участі у консурсі акустичної пісні на слова Шевченка

2134 0
У мережі стартував конкурс «Ше.Пісня» на краще виконання пісні в акустиці на слова Шевченка. Участь у конкурсі може взяти будь-який виконавець, який покладе слова віршів Тараса Шевченка на музику.
фото: guitar-academy.pp.ua

фото: guitar-academy.pp.ua

За умовами конкурсу, в ньому можуть взяти участь акустичні виконавці. Не розглядаються заявки стилю поп та естради. Для акомпанування текстів Шевченка можна використовувати лише акустичні інструменти, – інформують організатори.

Запис треку може бути як аматорський, так і професійний, навіть у відео форматі живого виконання. Якщо трек не записаний у гарній студійній якості, організатори сприяють запису пісні.

До фіналу дійдуть 10 учасників, які увійдуть до збірника акустичних пісень – CD-формату. Ці диски будуть розіслані на всі державні радіостанції країни. П’ятеро найкращих виконавців візьмуть участь у фінальному гала-концерті та нагородженні статуеткою та дипломами у ресторані «Шевченко» (м. Київ) 9 березня. Організатори частково покривають доїзд та харчування учасників з інших міст.

Для участі у конкурсі до 29 лютого треба залишити заявку за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!