Львів’ян запрошують до унікального соціального табору

2060 0
Соціальна ініціатива «Хтось не зробить!» пропонує львів'янам віком 19-25 років відвідати соціальний табір «EduChance. Розвиток навичок та характеру».
фото: avtorytet.com, veslo.org, howtogetrid.ru

фото: avtorytet.com, veslo.org, howtogetrid.ru

У таборі молодь вчитимуть організовувати свій час для навчання та роботи, управляти особистими коштами, вести перемовини у стилі «виграш-вигриш», ставити та досягати цілей. Крім того, учасники працюватимуть у командах над створенням та втіленням власного соціального проекту.

Табір проходитиме з 22 по 29 серпня у Брюховичах біля Львова.

Організатори обіцяють походи у гори, тренінги, дебати тощо.

Щодня у «EduChance» тренуватимуть одну з семи навичок реалізованої особистості (за книгою С. Кові «7 навичок надзвичайно ефективних людей»):

  • проактивність,
  • кінцева ціль,
  • визначення пріоритетів,
  • стратегія «виграш-виграш»,
  • активне слухання,
  • синергія співпраці,
  • постійний саморозвиток.

Програма складається із двох частин: формування корисних звичок та практичного застосування їх через командну роботу над соціальними проектами. Наприкінці учасники мають презентувати свої проекти. Автори найкращих ідей отримають фінансування для їх реалізації від Соціальної ініціативи «Хтось не зробить!».

Із учасниками табору працюватимуть члени молодіжних та громадських організацій.

Важливо те, що табір є соціальним: частину коштів організатори залучають через партнерів та платформу «Спільнокошт», завдяки чому учасники сплачуватимуть 25% від вартості табору.

Для запису потрібно заповнити реєстраційну форму.

Більше про табір тут.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!