Львів’ян запрошують до виготовлення ялинкових іграшок для захисників

1030 0
Ялинкові прикраси повезуть в район проведення ООС разом з «Волонтерським Вертепом».
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

У неділю, 9 січня, о 15.00 у приміщенні Міського палацу культури ім. Гната Хоткевича відбудеться майстер-клас з виготовлення ялинкових іграшок, які потім повезуть на Схід України для наших воїнів. Участь у майстер-класі безкоштовна за попередньою реєстрацією. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Ялинкова іграшка – атрибут кожного свята в новорічно-різдвяний період. Ними ми прикрашаємо домівки, додаємо відчуття свята у робочі будні.  Однак, зараз є ті, для кого ялинкова іграшка більше, ніж прикраса. Це символ миру, різдвяного тепла та домашнього затишку для тих, хто на війні», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як на львівському заводі роблять оригінальні іграшки на ялинку. Фоторепортаж

Для того щоб підтримати наших захисників та захисниць, Музей Гідності у Львові разом з Міським палацом культури ім. Гната Хоткевича, ГО «Культурний плай» та ГО «Студентське Братство Львівщини» проведе майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас, які повезуть в район проведення ООС разом з «Волонтерським Вертепом». Його проведе Марта Саламін.

Всіх учасників просять мати з собою сертифікат про вакцинацію, негативний ПЛР-тест або довідку про одужання від коронавірусу.

Для довідки

«Волонтерський Вертеп» – ініціатива, яка вперше вирушила на Схід у 2015 році. Волонтери їдуть на Схід, аби разом із нашими Героями прославляти народження Христа, дякувати їм за мирне небо над нашими головами і привезти у зону війни частинку домашнього тепла, котре вони щиро жертвують для наших захисників.

Збір традиційних святвечірніх страв (пампухи, кутя, пироги) триває до 11 січня. Страви потрібно приносити в офіс Музею Гідності, що на вул. Князя Романа, 6, а також на вул. Словацького, 18.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!