Львів’ян запрошують долучатись до благодійної фотосушки

1864 0
У суботу, 12 грудня, у Львові відбудеться благодійна фотосушка, мета якої – зібрати кошти на подарунки до дня Миколая для вихованців Винниківської школи-інтернату №9, хворих на туберкульоз. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
фото: kati.com.ua

фото: kati.com.ua

«Фотосушка – незвичайна виставка фото, на якій фотокартки вивішуються на шнурівці за допомогою прищіпок: долучитися може кожен відвідувач», – підкреслюють організатори.

Відтак, львів’янам пропонують принести на відкриту виставку власні фото будь-якого розміру та теми, аби поділитися красою і спогадами з іншими. Умова участі – анонімна пожертва у будь-якому розмірі.

Роздруковані фото можна приносити 12 грудня до спеціального стенду-реєстрації біля кас супермаркету «Магнус» на першому поверсі з 9:00 год.

Благодійна фотосушка відбудеться в рамках мистецького фестивалю #Anaidart, гасло якого - «Мистецтву місце всюди». Окрім фотосушки, на ньому представлять близько 500 картин від 50-ти художників зі всієї України, проведуть фешн-покази від оригінальних українських брендів, трансляцію відеопоезії.

Організатори планують витратити зібрані гроші на закупівлю солодощів та деяких необхідних речей для вихованців Винниківської школи-інтернату №9, хворих на туберкульоз, і, таким чином, підготувати їм подарунок до Дня святого Миколая.

Урочисте розвішування фотографій відбудеться 12 грудня з 9:00 до 14:00 год, власне «сушка» триватиме до 23:00 год на першому поверсі ТЦ «Магнус» за адресою вул. Шпитальна, 1.

Фінансовий та фотозвіти будуть викладені у загальному доступі на сторінці сторінці акції у соцмережі.

Опублікувала Яна Гончарова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!