Львів’ян запрошують долучатись до оновлення сцени у Парку Культури

2268 0
У Четвер, 30 квітня, відбудеться перше обговорення проекту оновлення вуличної сцени у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. До малювання візії оновленої сцени організатори запрошують архітекторів, музикантів, урбаністів та усіх львів’ян.

Як розповіла Tvoemisto.tv проектний менеджер Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького Христина Пархуць, сцена під відкритим небом у центрі міста зараз знаходиться в занедбаному стані. Є багато бажаючих на ній виступати, але для цього її треба привести до ладу, щоб це було, принаймні, безпечно.

Організатори заходу запрошують усіх скористатися шансом зробити щось добре для міста і для себе: «Перше обговорення, яке пройде 30 квітня, буде присвячене вирішенню питання, що із цією сцено робити? Ми вже запросили музикантів, архітекторів, урбаністів, щоб разом визначити візію оновлення сцени. Зрозуміло, що, насамперед, будемо вирішувати яким чином змінити фасад, підняти сцену, як здійснити ремонт гримерок. Ми плануємо зробити сцену придатною для концертів та театральних вистав, тому треба подати про відповідне технічне обладнання. Модерацію розробки проекту взяла на себе архітектор Ольга Криворучко. Дуже сподіваємось розпочати ремонт у липні і запрошуємо до обговорення проекту оновлення сцени львів’ян», - зазначила Христина Пархуць.

Усіх, хто має ідеї і хоче допомогти чекають біля сцени 30 квітня о 18.00.

Фото: lviv24.at.ua, sumno.com, zik.ua.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!