Львів'ян запрошують долучатися до рейду проти нетверезих водіїв

2028 0
Рейд проходитиме одночасно у шести містах України, у тому числі у Львові.

У п'ятницю, 26 жовтня, у шести містах України відбудеться рейд проти нетверезих водіїв за участі активістів та патрульної поліції. Про це повідомляють на своїй сторінці у Facebook організатори рейду у Львові активісти Pitbull Lviv та закликають мешканців міста долучатися.

Читайте також: Дорожній Pitbull. Як у Львові полюють на нетверезих водіїв

Збір учасників — о 22:30 на паркінгу ТРЦ Victoria Gardens. Після цього їм проведуть інструктаж представники Pitbull Lviv та Патрульної поліції Львівщини. Далі учасники вирушать на рейд вулицями Львова. Для участі необхідно мати автомобіль, напарника, а також телефон з інтернетом та встановленими Telegram і Zello.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv речник патрульних Львівщини Мар'ян Шпитак, активісти під час рейду будуть на зв'язку з командиром батальйону, а також передаватимуть інформацію поліцейським через гарячу лінію 102 і Telegram-канал.

Читайте також: Нічні пси. Репортаж з полювання на водіїв-пияків у Львові

Учасники Всеукраїнського проекту «Пітбуль», який діє у 8 містах України, вже понад рік виявляють нетверезих водіїв і передають їх у руки поліції, дбаючи про безпеку учасників дорожнього руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!