Львів'ян запрошують долучитись до опитування про освіту і науку в місті

1589 0
Перед відкриттям у Львові Центру науки, організатори хочуть почути запит аудиторії.
Фото: Олександра Бодняк

Фото: Олександра Бодняк

КУ Інститут міста та Lviv Open Lab проводять опитування для визначення оцінки науково-освітньої сфери Львова. Про це Tvoemisto.tv повідомили в Інституті міста.

«У Львові скоро відкриють новий інноваційний простір, де наука постане зовсім у іншому вимірі, проте запит від цільової аудиторії для команди організаторів невідомий», – кажуть в Інституті міста.

Читайте також: У МОН назвали дати проведення ЗНО-2020

До опитування запрошують долучитись дітей віком до 18 років, батьків, які мають дітей віком від 5 років та мешканців і мешканок Львова, яким цікава сфера освіти та науки.

Пройти опитування можна за посиланням.

Lviv Open Lab – це відкритий для усіх охочих простір, де є лекторій, фізико-хімічна, біотехнологічна та технолабораторії, медіа-студія, майстерня для роботи з деревом.

Додамо, що у Львові для школярів купили дві мобільні наукові лабораторії, одна з яких присвячена природничим наукам, а інша – мистецтву.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!