Львів’ян запрошують долучитись до соціальної ініціативи «Благодійна кава»

2258 0
Заклади, які візьмуть участь в акції, перерахують половину вартості кави на благодійний рахунок.
фото ілюстративне: socpartnerstvo.org

фото ілюстративне: socpartnerstvo.org

21 серпня у різних куточках Львова відбудеться соціальна ініціатива «Благодійна кава», яка покликана зібрати кошти на підготовку до школи дітей воїнів АТО з числа внутрішньо переміщених осіб, повідомляє прес-служба ЛОДА.

«21 серпня у кав’ярнях, ресторанах Львова буде можливість випити горнятко смачної, запашної кави та зробити добру справу», – розповіла президент ГО «Ділові Українські Жінки у Львівській області» Юлія Жишко.

Читайте також: Куди віддати одяг і речі потребуючим. 7 локацій у Львові

Зазначається, що кафе, які заголосились на участь в акції, перерахують 50% від вартості кави. Станом на сьогодні, до ініціативи уже долучились понад 10 закладів, які розташовані на території Львівської області. Заклади, які братимуть участь у акції матимуть відповідні позначки на дверях. Переглянути список закладів можна тут.

«За кошти, що зберуть, закуплять певні подарунки для дітей воїнів АТО з числа внутрішньо-переміщених осіб», – повідомив заступник директора департаменту соціального захисту населення  Львівської ОДА Віктор Степанюк.

Читайте також: 17 кав'ярень Львова, де пропонують знижки на каву. Доповнено

Окрім того, за словами керівника ГО «Ділові Українські Жінки у Львівській області» Оксани Черепанич, у кафе та ресторанах планують додатково встановити скриньки, куди можна буде кинути пожертви.

Мешканців області та гостей, які у цей день відвідають заклади, що беруть участь у ініціативі, просять зробити фото та опублікувати їх у соціальних мережах з хештегом #благодійнакава1.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!