Львів'ян запрошують долучитись до створення бренду області

1799 0
Експертів, громадськість, а також усіх зацікавлених запрошують взяти участь в обговоренні технічного завдання брендбуку Львівщини.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Всі охочі зможуть долучитись до формування технічного завдання, а також визначити, який образ потрібно закласти у логотип (ілюстрацію чи абстракцію), яким кольорам віддати перевагу та яке гасло обрати.

Закупівля послуги зі створення символу Львівщини відбуватиметься через систему електронних Prozorro, – інформують у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Читайте також: На вулиці Винниченка облаштують баскетбольний та скейт-майданчики 

Переможцем аукціону стане та компанія, яка запропонує найнижчу ціну та пройде усі кваліфікаційні вимоги. 

Обговорення відбудуться 5 квітня о 15:00 у Львівській ОДА, за адресою вул. Винниченка 18, каб 412, тел. (032) 261-30-78.

Всіх охочих взяти участь в обговореннях до 4-го квітня просять зареєструватись в онлайн-формі.

Довідка.

Брендбук – це сукупність правил з позиціювання регіону, що містить у собі логотип, фірмовий стиль та гасло за якими будуть ідентифікувати Львівщину в майбутньому. Фірмовий стиль Львівщини повинен подобатись жителям, приваблювати туристів, а головне – зображати унікальний образ регіону, бути впізнаваним та зрозумілим.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!