Львів’ян запрошують долучитись до створення програм початкової школи

3619 0
Львів’ян запрошують висловити свою думку на платформі для публічного обговорення чинних навчальних програми для початкової школи. Про це повідомив Ілля Філіпов, керівник проекту EducationalEra (EdEra), під час зустрічі «REстарт початкових шкіл: львівський досвід та світові практики», організованій дискусійною платформою «Твоє місто Львів».
фото: newmusicco.com

фото: newmusicco.com

«На жаль, ми ще не змінювали жодних освітніх стандартів, але можна почати з розвантаження програми. На нашому форумі абсолютно кожен має змогу долучитися, вказати на те, що потрібно розвантажити, та запропонувати, як це можна зробити, – розповів під час дискусії Ілля Філіпов. – Зараз ми маємо понад 1200 коментарів, а цей проект працює офіційно лише чотири дні. Людей дуже багато. Вони як пишуть коментарі на платформі, так і надсилають на поштову скриньку. З-поміж тих коментарів, які отримуємо, є дуже багато конструктиву».

Читайте також: Від садочка до університету: як змінюватиметься освіта у Львові

За словами Іллі Філіпова, Міносвіти постійно переглядає та моніторить коментарі. «Суть проекту у тому, щоб знайти серед простих людей тих, хто конструктивно коментує, і разом з ними розглядати ті чи інші зміни. А надалі міністерство вирішуватиме, які зміни будуть прийняті і яким чином. Ми є мостом, який зв'язує модераторів та коментаторів», – додав Ілля Філіпов та закликав львів’ян долучитися до процесу обговорення на інтернет-сторінці «Розвантаження програм для початкової школи».

Повний запис зустрічі «REстарт початкових шкіл: львівський досвід та світові практики» дивіться на відео.

Довідка. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!