Політична реклама

Львів'ян запрошують долучитись до святкування Дня театру

2056 0
Сьогодні, 27 березня, у світі відзначають Міжнародний день театру. З нагоди свята мешканців та гостей міста львівські театри запрошують на свої вистави.

Львівський драматичний театр імені Лесі Українки

27 та 29 березня у Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки прем’єра «Анатомія Театру» за мотивами нарису Карела Чапека «Як ставиться п’єса».  Постанова продемонструє суперечливість, конфліктність, іронію і сарказм дійсності, бо найголовнішим для кожного є вміння сміятися над собою

Для студентів квитки в цей день безкоштовні

Початок о 18.00 год. 

вул. Городоцька, 36

 

Львівський академічний молодіжний театр імені Леся Курбаса

З нагоди Міжнародного Дня Театру 26 березня в приміщенні Театру ім. Курбаса відбудеться відкрите читання п’єси Віри Маковій «Стан Землі».

Акція «Відірвись від монітору! Театр для програмістів». Запрошують 20 програмістів відірватися від моніторів і подивитися, як «пишуться» театральні програми. Вхід вільний.

Початок о 19.00 год. 

вул. Леся Курбаса, 3

 

Львівський академічний духовний театр «Воскресіння»

У приміщенні Львівського академічного духовного театру «Воскресіння» 26 березня  відбудеться вистава «Провінційні анекдоти» за однойменною п’єсою Олександра Вампілова.

Після вистави «Провінційні анекдоти» відбудеться розіграш призів серед учасників голосування за улюбленого актора, актрису і виставу театру «Воскресіння».

Початок о 19.00 год. 

пл. Григоренка, 5

 

Перший академічний театр для дітей та юнацтва

27 березня в приміщенні Першого академічного театру для дітей та юнацтва покажуть виставу «Олівер Твіст» за мотивами однойменного твору Ч. Діккенса.

Вистава розрахована на молодь середнього та старшого шкільного, і навіть ще старшого та нешкільного віку.

Початок о 15.00 год. 

вул. Гнатюка, 11

Львівський театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки»

26 березня у Центральній дитячій  бібліотеці відбудеться зустріч під назвою «Театр за кулісами». Про особливості лялькового театру, процесу творення вистави та виготовлення ляльки розповість головний художник Львівського театру естрадних мініатюр « І люди, і ляльки» Еля Босович.

Початок о 14.00 год.

вул. Окуневського, 3

 

30 березня в Театрі естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» вистава «Колобок». Троє майстринь розповідатимуть «смачну» історію про Колобка.

Для дітей від 3-х років, тривалість вистави – 60 хв.

Початок о 12.00 год.; 14.00 год.

вул. Фредра, 6


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!