Львів’ян запрошують долучитись до збору коштів на фільм про онкохворих «Я, Ніна»

3153 0
Львів’янам пропонують взяти участь у фотосесії або відвідати кінопоказ.
Фото: tildacdn.com

Фото: tildacdn.com

Студентська благодійна організація УКУ «Краса Рятує», яка через соціальні ініціативи допомагає онкохворим людям, організовує благодійну фотосесію та низку кінопоказів, під час яких збиратимуть гроші на кінострічку журналістки Яніни Соколової, яка поборола рак і знімає тематичний фільм «Я, Ніна».

На початку липня стартував також «Благодійний аукціон фотозйомок», під час якого усі охочі можуть позмагатися за фотосесію від улюбленого львівського фотографа. Щоб взяти участь в аукціоні, достатньо перейти на сторінку події у Facebook, переглянути портфоліо фотографів та зробити ставку. Початкова вартість лоту – 500 грн, кожен наступний крок +100 грн. Вже зараз у аукціоні беруть участь такі львівські фотографи, як Софія Лупул, May Lee, Ярослав Мончак, Катерина Косів та інші. Якщо ви фотограф і бажаєте долучитися до аукціону, можете надіслати своє портфоліо на пошту [email protected] з приміткою «благодійний аукціон».

Також львів’ян запрошують на перегляд фільму «Винні зірки», у якому розповідають історію онкохворої дівчини. Благодійний внесок становитиме 50 грн. Кінопоказ відбудеться у суботу, 20 червня, о 21:00 у Prostir Lviv (вул. Лижв’ярська 42). Стежити за новинами події можна на Фейсбук-сторінці.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!