Львів’ян запрошують долучитися до благодійного ярмарку

2027 0
Під час цього збиратимуть кошти на допомогу 6-річному хлопчику, у якого діагностували гостру лімфобласну лейкемію.
Фото: ілюстративне unsplash.com

Фото: ілюстративне unsplash.com

У неділю, 16 лютого, у Lem Station, що на вул. Дмитра Вітовського, 57 у Львові, пройде блошиний ярмарок «Тлум & Крам», під час якого збиратимуть кошти на допомогу 6-річному Данилові Рожнятовському, у якого діагностували гостру лімфобласну лейкемію. Про це повідомляють організатори події на сторінці у Фейсбуку.

У 6-річного Данилка кожен день змінюються показники аналізів, тромбоцити падають і тому йому вливають тромбоцити донорів. Потреба у донорах є постійна, тож батьки просять чоловіків 20-50 років з групою крові 1+ або 1- здати кров та допомогти фінансово – 5168 7573 3045 4861 (реквізити мами Ірини Рожнятовської)

Читайте також: Львів'ян закликають придбати Стрітенську стрічку на підтримку військових

На ринку можна буде придбати одяг, взуття, аксесуари, хатній декор, текстиль, посуд, парфуми, диски, косметику, книги тощо. Вхід для відвідувачів – 20 грн. Початок о 12:00. 

Додамо, що восени на блошиному ринку «Тлум & Крам» зібрали 35 тисяч гривень для хлопчика, у якого вроджена вада центральної нервової системи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!