Львів'ян запрошують долучитися до ходи за свободу

1732 0
18 жовтня з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми у всіх областях України та 20 жовтня в Києві відбудеться всесвітня щорічна акція Walk for Freedom.
ілюстративне фото: pl.oblast.online

ілюстративне фото: pl.oblast.online

18 жовтня з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми у Львові відбудеться акція «Walk for Freedom/Хода за свободу». Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Збір учасників ходи — о 14:00 на вул. Університетській, 1 (площа перед ЛНУ ім. Івана Франка). Маршрут ходи: вул. Університетська — вул.Словацького — вул.Дорошенка — пл. Ринок — вул. Руська — вул.Винниченка (сквер «На Валах»).

Читайте також: Львів'ян запрошують на Бієнале довіри. Програма

Європейський день боротьби з торгівлею людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

«Walk for Freedom/Хода за свободу» — мовчазна і мирна хода, яку організовують вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які перебувають у рабстві. Минулого року до акції приєдналося 400 міст у 50 країнах світу. На Львівщині цього року акція відбудеться в усіх районних центрах та містах обласного значення. Основна мета акції — роз’яснити громадянам існування проблеми торгівлі людьми, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!