Львів’ян запрошують долучитися до покращення охорони водойм

2081 0
Громадськість запрошують долучитися до покращення існуючої нормативно-правової бази у галузі охорони поверхневих вод. Про це інформують у прес-службі облдержадміністрації.
фото: manivci.org

фото: manivci.org

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації з метою покращення існуючої нормативно-правової бази в галузі охорони поверхневих вод запрошує громадськість напрацювати пропозиції для внесення змін до перерахованих нижче документів:

1.     Правила охорони поверхневих вод від забруднення і засмічення.

2.     Інструкція про порядок розробки та погодження гранично допустимих скидів (ГДС) речовин зі зворотними водами.

3.     Інструкція про порядок видачі дозволів на спеціальне водокористування.

Пропозиції щодо можливих змін до нормативно-правових документів слід надсилати на електронну скриньку департаменту  [email protected].

Зазначимо, що у Львові назвали дві чисті водойми,  натомість у  семи водоймах виявили перевищення понад п’ятьох  показників концентрацій забруднюючих речовин.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!