Львів’ян запрошують долучитися до створення мультфільмів

2178 0
Львівський обласний центр зайнятості запрошує працедавців до партнерства у створенні мультиплікаційних фільмів для школярів про вибір майбутньої професії.
фото: pryanik-app.net

фото: pryanik-app.net

Створені сюжети у доступній формі ілюструватимуть учнівській молоді важливість правильного професійного самовизначення та перспективи працевлаштування за тим чи іншим фахом. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Працедавці, що візьмуть участь у співфінансуванні проекту, матимуть змогу поширити серед глядацької аудиторії інформацію про своє виробництво та професії, які їх цікавлять.

Читайте також: У Львові створюють унікальну книгу казок для дітей

Телевізійний продукт буде виготовлятися централізовано за концепцією, розробленою Центральним апаратом Державної служби зайнятості, і транслюватиметься на центральних телеканалах України.

Детальніша інформація за тел.: 233-04-34, 233-01-67.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!