Львів’ян запрошують долучитися до створення різдвяних прикрас, аби допомогти Юрчику зі СМА

1201 0
Охочі допомогти Юрчику Клюсу зі СМА можуть придбати набори для створення різдвяних прикрас – віночка, зірки, павука тощо.
Фото: 9 Курінь УСП «Одержимі» імені Софії Фредро-Шептицької

Фото: 9 Курінь УСП «Одержимі» імені Софії Фредро-Шептицької

Львів’ян запрошують долучитися до благодійної ініціативи від 9 Куреня УСП «Одержимі» імені Софії Фредро-Шептицької. Зокрема, охочі допомогти Юрчику Клюсу зі СМА можуть придбати набори для створення різдвяних прикрас – віночка, зірки, павука тощо.

«Цього року ми матимемо для вас цілих сім майстерок, які створять святкову атмосферу, стануть гарною можливість провести час з рідними чи друзями, а також долучитись до новорічного дива для маленького Юрчика Клюса, який вже 11 років живе зі СМА», – йдеться в повідомленні куреню на Фейсбуку.

Читайте також: Перезмінка о 5-ій ранку. Як батьки Юрчика зі СМА борються за життя сина

Є, наприклад, майстерка під назвою «Різдвяний павук». У цю коробку входить заготована солома відповідних розмірів, нитки та голки для скріплення, кутасики та солом’яна сніжинка для декору та відеоінструкція.

Можна також зробити різдвяну зірку для своїх вертепів і не тільки. У такий набір входить зірка з фанери діаметром 44 см, палиця, усі необхідні деталі для того, щоб прикріпити зірку до палиці, фарби і пензлик, декоративні елементи,  зразки для розмальовування зірки та проста відеоінструкція.

Детальна інформація про кожну коробочку є на сторінці 9 Куреня УСП «Одержимі» імені Софії Фредро-Шептицької. Для замовлення потрібно написати в коментарях під майстеркою, яку хочете придбати. Коробка з матеріалами коштуватиме від 230 до 500 грн. 

Нагадаємо, що спінальна м’язова атрофія – рідкісне генетичне захворювання, коли не працюють належним чином нервові закінчення спинного мозку, м'язи атрофуються, дитина не може нормально розвиватись і часто швидко помирає, якщо не підтримувати її стан. Юрчик Клюс – маленький львів’янин, який потрапив до числа пацієнтів із таким діагнозом. У Facebook є група підтримки дитини. На СМА хворіє один новонароджений із 6-10 тисяч. Одна людина з сорока є носієм генної похибки.

Фото: 9 Курінь УСП «Одержимі» імені Софії Фредро-Шептицької


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!