Львів'ян запрошують долучитися до урочистої ходи містом до Дня Героїв

1958 0
В неділю, 28-го травня, у Львові відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Героїв, під час яких понад 1000 учасників пройдуть містом урочистою ходою, а 20 зведених хорів області виконають національний Гімн України біля пам’ятника провідника ОУН Степана Бандери.
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

День Героїв розпочнеться в 11:00 покладенням квітів до пам’ятника головному командирові УПА генерал-хорунжому Романові Шухевичу у Білогорщі. Звідси візьме старт 18-та щорічна естафета «Вогонь пам’яті героїв» за участю студентів Львівського державного університету фізичної культури. Опісля відбудеться покладання квітів до могил Героїв на Личаківському кладовищі та чин панахиди. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Найбільшим дійством, що неодмінно запам’ятається кожному з учасників, стане урочиста хода, до якої приєднаються патріотичні, ветеранські та волонтерські організації, учасники АТО, родини Героїв Небесної Сотні, медики Майдану та учасники Революції Гідності, молодіжні громадські організації, ліцеїсти, школярі та студенти. О 13:15 на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку заплановане формування колони, яка пройде вулицями Львова до пам’ятника Степану Бандері.

Читайте також: Львів'ян запрошують на вечірню трамвайну екскурсію

У межах відзначення Дня Героїв з 10:00 у сквері «На валах» експонуватимуть виставку «Алея Героїв», а центральними вулицями міста пройдуть патрулі в одностроях українських збройних формувань періоду національно-визвольної боротьби, які вітатимуть зі святом львів’ян та гостей міста.

Львів'ян запрошують долучитися до урочистої ходи та вшанувати велич українських Героїв.

Опублікувала Олеся Шеремета

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!