Львів’ян запрошують долучитися до загальноміської великодньої толоки

1309 1
У планах міськради прибрати 29 парків, орієнтовно 1,5 тис га землі, а також висадити 150 саджанців липи і кленів.
ілюстративне фото: Львівський портал

ілюстративне фото: Львівський портал

Завтра, 30 березня, о 15.00 у Львові відбудеться загальноміське прибирання у межах кампанії з благоустрою міста «З нами місто розквітає». Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

У планах міськради прибрати 29 парків, орієнтовно 1,5 тис га землі, а також висадити 150 саджанців липи і кленів.

«Необхідно наші парки поприбирати після зими, оскільки зійшов сніг, а під ним лежало випадкове сміття. Тому запрошуємо всіх охочих долучитися у п’ятницю й суботу, а також просимо телефонувати у ЛКП «Зелений Львів» ті організації, які хочуть долучитись садити дерева чи просто прибрати», – сказав головний інженер ЛКП «Зелений Львів» Володимир Чишинський.

Читайте також: Що будуть ремонтувати в Шевченківському райноі Львова у 2018 році. Перелік

До толоки можуть долучитись всі бажаючі. Охочі допомогти можуть телефонувати за номером 032 252-29-03, де їх скерують до відповідального за ділянки для прибирання. Усі учасники толоки будуть забезпечені рукавицями та мішками для збору випадкового сміття, за потребою – граблями та лопатами.


Читайте також:
30 Березня, 2018 11:12
Віктор А коли приберуть повалені дерева на горі цитаделі зі сторони вул.Коперніка???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!