Львів’ян закликають контролювати вирубку лісів у області. Як долучитися?

1567 0
Відтепер громадськість отримає доступ до контролю вирубки лісів у Львівській області. Механізм громадського контролю впроваджують у державних лісогосподарських підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Це дозволить забезпечити прозорість та відкритість роботи. Про це повідомляють у прес-службі ЛОДА.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

За словами начальника львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дайнека, відкритість стане одним із пріоритетних напрямків у діяльності державних лісогосподарських підприємств. Громадян запрошують долучитись до контролю лісгоспів на усіх етапах їх роботи.

Зокрема, для огляду громадськості будуть доступні усі плани та дозволи на здійснення рубок, плани лісовідновлювальних робіт. Також повністю відкритою буде інформація щодо використання недеревних продуктів лісу, лісопорушення та браконьєрства. Окрім цього, місцеві громади долучатимуть до обговорення усіх запланованих лісогосподарських заходів.

Календарні плани та погоджувальні документи висвітлюватимуться на веб-ресурсах Львівського лісозахисного підприємства та Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Необхідну інформацію можна буде отримати на сайті обласного управління та лісгоспів.

Читайте також: Незаконну вирубку лісу на Львівщині відстежуватимуть у режимі онлайн

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!