Львів’ян запрошують на аматорські велосипедні змагання

2016 0
У суботу, 23 травня, у Вулецькому лісі, що на вулиці Пирогівка, усі охочі матимуть змогу показати свої навики у аматорських велосипедних крос-кантрійних змаганнях «Вульки», які вже стали традиційними і проводять з 2008 року.
фото надали організатори

фото надали організатори

«Змагання проводитимуть за олімпійською системою, згідно з правилами UCI. На проходження дистанції спортсмену надають від 45 хв. до 2 год. залежно від категорії. Перемогу та наступні місця здобуває той учасник, який за відведений час подолає найбільшу кількість кіл. Серед учасників, які проїхали однакову кількість кіл, вище місце посідає той, який завершив останнє коло раніше за інших. Старт закривають, коли спливе відведений для відповідної категорії час. Учасник, який вийшов на наступне коло до закінчення відведеного часу, зобов'язаний завершити його, інакше це коло йому не зараховують», - розповіли організатори.

План заходу:

10:00 год. - Реєстрація учасників

11:00 год. - Інструктаж із техніки безпеки

11:10 год. - Старт дитячого заїзду

11:30 год. - Старт категорії «Завзяті»

13:30 год. - Закриття старту

14:00 год. - Старт категорії «Леді», «Любителі»

15:10 год. - Закриття старту

16:30 год. - Розіграш лотереї

17:00 год. - Нагородження переможців

18:00 год. - Закриття перегонів.

У рамках проведення змагань пройде екологічна акція по збору сміття у лісі.

 Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!