Політична реклама

Львів'ян запрошують на Андріївські вечорниці

1598 0
Організація української молоді «Спадщина» та Молодіжна референтура Конгресу Українських Націоналістів вже вшосте проведуть Андріївські вечорниці.

Мета такої забави – виховання молоді у дусі українських традицій. Про це повідомляють організатори заходу, - пише "Львівський портал".

Свято Андрія – вечір та ніч проти тринадцятого грудня – найочікуваніше і найвеселіше з-поміж найбільших зимових свят. Саме на Андрія, за українським звичаєм, молодь збиралася в одній хаті у поважної господині, і влаштовувала там забави – ворожіння, танці, співи...

Організатори цьогорічного заходу розповідають, що вечір напередодні свята Андрія вважався чарівним, а ніч – доленосною. Молодь цієї ночі спати не лягала.

У програмі Андріївських вечорниць на гостей очікують козацькі забави, танці, конкурси, гуморески, солодкі частування від організаторів, а також калита і справжні ворожіння! Також відбудеться справжній майстер-клас поцілунків, сюрпризи для всіх Андріїв, веселі конкурси «до 18 і після 45», цензуровані забави, цікаві призи за перемогу у конкурсах.

Музичний настрій триматимуть файний гурт «Йорий Клоц» та «Цвіт Життя», а також співи від Софії Федини.

Молодіжні організації закликають не сидіти у «фейсбуках», «контактах», «скайпах» і «однокласниках», а відроджувати рідні українські традиції.

Андріївські Вечорниці відбудуться 12 грудня 2012 року у приміщенні «Палаца Танцю» (вул. В. Стефаника, 16а). О 18:00 – вхід для дівчат і о 19.30 – для хлопців.

Вхід – 35 грн., у вишиванці – 30 грн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!