Львів’ян запрошують на Бандурне шоу на Сихові

2748 0
9-го вересня відбудеться Бандурне шоу на Сихові за участю гуртів «Чарівні струни», «Три кроки в ніч», Krut, Troye Zillia, DGP-pro.
зображення: gastroli.uа

зображення: gastroli.uа

Локація: культурно-освітній центр ім. О. Довженка, пр. Червоної Калини, 81.

Час: з 17:30 по 23:00.

Вхід за запрошеннями або квитками від 50 до 160 грн (придбати можна тут).

«Бандура — це візитна картка України і Львова, такого інструменту немає більше ніде у світі. Безліч струн, потуга і ніжність звуку, давня історія і мільйони асоціацій — це все є в бандурі. Саме зараз для бандури є вирішальний час — вона активно розвивається і опановує все нові й нові стилі музики», – зазначають організатори.

Читайте також: Небо над Сиховом. Митці про красу, яку бачать у спальному районі Львова

Участь у шоу візьмуть гурти «Чарівні струни», «Три кроки в ніч», Krut, Troye Zillia, DGP-pro. Детальніше про виконавців читайте за посиланням.

Нагадаємо, з 7 по 10 вересня у Львові пройде перший в Україні фестиваль сучасної бандури Lviv Bandur Fest. У програмі заплановані виступи відомих колективів з різних міст України, майстер-класи, концерти в сихівському трамваї, круглі столи та промоакції. Левова частка подій проходитиме на Сихові, зокрема і перше у Львові Бандурне шоу.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!