Львів’ян кличуть на фестиваль до Тартаківського палацу

3998 0
Щогодинні екскурсії та благодійні виставки заплановані на 13 червня.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Цієї неділі, 13 червня, у Тартаківському палаці, що в с. Тартаків, Сокальського району, відкриють сезон екскурсій та розважальних заходів. Зокрема, у неділю, з 14.00 і до 23.00 год. триватиме «Тартаків Fest», йдеться на сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: Костел Бенедиктинок і Вежа Корнякта очікують на фінансування держави. Відео

Як і торік, цього разу планують здійснювати щогодинні екскурсії. Їх проводитиме екскурсовод Богдан Козійчук. Крім того, будуть фотозони, послуги локального фотографа, а також ярмарки та майстер-класи від талановитих мисткинь Світлани Майстрині, Олесі Львівської, Данило Галини. У програмі відбудеться виставка-продаж та майстер-класи гончара Сергія Івашківа.

Під час «Тартаків Fest» вперше проведуть благодійну виставку-продаж талановитого художника, дизайнера та іконописця Ігора Кухарського. Роботи майстра знаходяться у приватних колекціях України, Німеччини, Франції, Швейцарії, Канади та багатьох інших країнах світу, а іконопис вінчає безліч храмів України.

У програмі – творчий «Street ART» (портрет за 20 хв.) від натхненної художниці, мисткині, дизайнерки Віри Чипурко.

На гостей чекає авторська випічка і смаколики, смачні майстер-класи, виставка-продаж продуктів бджолярства від Андрія Мандрика, аквагрим для наймолодшої аудиторії від Уляни Павлат, а також атракціони та розваги для малечі від  агентства «Лови Момент».

Читайте також: У Львові досліджують колишній Крайовий Суд Галичини, який планують реставрувати

О 22.00 год. фанати футболу та спорту матимуть змогу переглянути матч під відкритим небом – прямий ефір Фінальної частини Євро 2020 Нідерланди – Україна.

Кульмінацією вечора стане вогняне шоу від Fire Dance Show та жива музика з талановитим Володимиром Сичем.

До відкриття сезону організують туристичний автобус Львів – Тартаків – Львів, який відправлятиметься зі Львова, від ТЦ «Скриня», що на вул. Городоцьцій, 179. Для цього можна сконтактувати за номером телефону: 096 451 19 47 (Наталя).

Також на локацію можна доїхати власним транспортом (маршрут: Львів, вул. Галицьке Перехрестя – Жовква – Червоноград – Сокаль – Тартаків) або рейсовим автобусом (з автостанції АС-2).

Вхід ву палац коштує 20 грн, куди входить прослуховування екскурсій, переодягання в «костюми Урбанських», огляд змінних виставкових проектів в приміщенні палацу. Саме перебування на території палацу (участь/споглядання всіх концертів, дійств, кіно) є безкоштовним.

Довідково

Ініціатива відродження Тартаківського палацу – некомерційний проєкт без системного фінансування, життєдіяльність котрого залежить лише від підтримки людей. У 2021 р. планують встановити огорожі навколо палацу, постійні точки покриття WI-FI, благоустрій центральної клумби з повним (або частковим) відновленням насаджень XIX ст., встановлення відпочинкових лавок на під'їзній алеї парку, ліхтарів, встановлення інтерактивного інформаційного стенду для відвідувачів палацу. Також є незначні, проте системні витрати на адміністрування проєкту, зокрема, оплата праці команди проекту, пальне, засоби для догляду за територією, інформаційна поліграфія, інші господарські та побутові витрати.

На території палацу стоїть благодійна скринька, пожертви з котрої щопонеділка перераховуються на рахунок Тартаківського палацу з інформуванням про залучені благодійні пожертви на цій ФБ сторінці.

Рахунки для благодійних пожертв для Тартаківського палацу:

Картковий рахунок ПриватБанк

5169330519983065

Розрахунковий рахунок ПриватБанк

ПриватБанк, МФО 305299

UA623052990000026203662638665

Щиро Ваші,

Громада Тартакова та Спадщина.UА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!