Львів’ян запрошують на безкоштовну практичну лекцію з режисури

2132 0
У суботу, 31 жовтня, режисер Ярослав Турківський прочитає лекцію та надасть практичні поради про те, з чого розпочати зйомки фільму або ж як налагодити знімальний процес. Лекція безкоштовна і не вимагає в учасників особливих умінь.
фото: youtube.com

фото: youtube.com

«У ваших планах зняти перший фільм, кліп чи рекламний ролик. Але ви не знаєте з чого розпочати? Запрошуємо вас на лекцію українського режисера Ярослава Турківського. Він з задоволенням поділиться  своїми напрацюваннями, порадами та рекомендаціями

розповість про помилки, які допускав у процесі розвитку. Завдання Ярослава – надати вам  базові знання для  подальшого розвитку та отримання задоволення від цієї чудової справи», – інформують організатори.

Дата: 31 жовтня о 11:00.

Вартість: Безкоштовно.

Викладач: Ярослав Турківський.

Адреса:  м. Львів  вул. Хімічна 4  (біля GT- studio)

Зареєструватися на лекцію можна – за посиланням.

На лекції буде нагода дізнатися про наступне:

- Збір команди. Мотивація.

- Технічне забезпечення.

- Знімальний процес.

- Операторська робота.

- Монтаж. Творча складова.

- Кінозйомка. Перші кроки.

- Основні складові фільму.

- Режисура.

- Драматургія. Мистецтво побудови фільму.

- Бюджет фільму. Кошторис.

Серед найвідоміших робіт тежисера Ярослава Турківського кліпи для гуртів Цвіт Кульбаби та Rock-H. А також український містичний короткометражний фільм «Янголи помирають на світанку». Стрічка була учасником короткометражної програми кінофестивалю «Молодість» у жовтні 2013-го.

Телефон для довідок: 093 476 12 00.

Джерело: l-house.in.ua.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!