Львів’ян запрошують на безкоштовний блошиний ярмарок

1786 0
Цього разу організаторами зосередилися не на одязі, а на аксесуарах, речах для домашнього вжитку, посуді, килимах, декорі, книгах.
Фото: platfor.ma

Фото: platfor.ma

Наступної неділі, 9 серпня, у дворику ратуші на площа Ринок, 1 відбудеться блошиний ярмарок «Тлум & Крам». Про це повідомляють організатори події на сторінці у Фейсбуку.

Вхід для відвідувачів вільний. Працювати ярмарок буде з 11:00 по 19:00, однак кількість учасників – обмежена.

Цього разу організатори зосередилися не на одязі, а на аксесуарах, речах для домашнього вжитку, посуді, килимах, декорі, книгах, платівках тощо. Серед тих, хто заповнить форму, віддаватимуть перевагу продавцям вінтажу та антикваріату. Окремої зони із гаражним розпродажем одягу під час блошиного ринку не буде.

Для того, аби стати учасником, слід заповнити форму за посилання.

Другу, масштабнішу подію організують спільно у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Ярмарок працюватиме два дні – 29 та 30 серпня з 12:00 по 19:00. У межах ринку облаштують зони із гаражним розпродажем, апсайкл-брендами, антикваріатом і вінтажем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!