Львів’ян запрошують на безкоштовний прийом до ізраїльских медиків

7656 0
Упродовж 6 та 7 червня у Львові відбуватимуться «Дні ізраїльської медицини на Львівщині».
Фото: zp.gov.ua

Фото: zp.gov.ua

Протягом 6 та 7 червня на Львівщині відбудуться «Дні ізраїльської медицини». Делегація лікарів із Ізраїлю на чолі з Павлом Фельдблюмом проведе безкоштовний прийом та діагностику захворювань в лікарнях Львова. Також відбудуться семінари та обговорення за напрямками діяльності ізраїльських лікарів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

Відповідно до повідомлення, 6 червня з 10:00 до 13:00 ортопед-спінальний хірург доктор Арсен Шпігельман, клінічний онколог доктор Ольга Ворнікова, нейрохірург-невропатолог доктор Анатолій Ракіер та фізіотерапевт доктор Ілья Лахман проведуть спільний прийом пацієнтів у львівських закладах охорони здоров’я.

Читайте також: Львів'ян запрошують на безкоштовне медосбстеження просто неба. Перелік локацій

Зокрема, лікарі прийматимуть у комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги на вул. І.Миколайчука, 9, в обласному госпіталі інвалідів війн та репресованих ім. Ю.Липи на вул. В. Івасюка, 31 та у державному онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі на вул. Гашека 2-а.

За деталями можна звертатися за номерами телефонів

  • Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги: 032 252 70 11

  • Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи: 032 296 11 45

  • Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр: 032 264 94 83


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!