Львів’ян запрошують на безкоштовний семінар для платників податків

2317 0
У Львові проведуть безкоштовний семінар для платників податків-юридичних осіб. Мешканців міста запрошують активно долучатися. Про це повідомляють у ДПІ у Сихівському районі ГУ ДФС у Львівській області.

У середу, 16 грудня, Головне управління ДФС у Львівській області за участю представників аудиторської спільноти Львівської області проведе безкоштовний семінар для платників податків-юридичних осіб Львівської області на тему: «Актуальні питання обчислення та сплати ПДВ, його електронного адміністрування. Податок на прибуток підприємств. Актуальні роз’яснення ДФС України. Особливості визначення митної вартості».

Читайте також: Із 1 січня – нові податки: скільки доведеться платити українцям. Інфографіка

Початок семінару: 11 год. 00 хв.

Початок реєстрації: 10 год. 00 хв.

Місце проведення: Львів, вул. Стрийська, 35, актовий зал в цокольному приміщенні адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!