Політична реклама

Львів'ян запрошують на безкоштовний тренінг з основ підприємництва

1891 0
Управління економіки запрошує всіх охочих, які хочуть здобути знання з основ підприємництва для започаткування і ведення власної справи, взяти участь у проекті, реалізація якого розпочинається у Львові.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

У рамках реалізації проекту передбачені:

·               Тренінговий курс на тему: «Як започаткувати власну справу», який складається із 5-ти занять;

·               Постійна інформаційно-консультаційна підтримка в рамках проект;.

·               Друк довідника під назвою «Мій бізнес» в якому будуть описані яскраві приклади започаткування власної справи.

Цим проектом передбачено охопити три групи осіб по 20 осіб.

Перший курс тренінгів відбудеться 1-5 жовтня 2013р. у Львівському міському центрі підтримки бізнесу (м.Львів, вул.Весняна,4). Для участі у навчаннях необхідно до 25 вересня надіслати заповнену заяву-анкету, яка буде розміщена на сайті Львівської міської ради у розділі «Економіка». 

Наступні тренінгові курси відбудуться 28 жовтня - 1 листопада та 18-22 листопада, реєстрація на ці курси триватиме до 15 листопада.

Відбір на навчання у безкоштовному для учасників тренінговому курсі відбуватиметься на конкурсній основі, до уваги братиметься мотивація учасниць та їхнє бажання навчатись.

Контакти: тел. (032)297-58-77, факс (032) 235-42-26, е-mail: [email protected], 79008, м. Львів, пл.Ринок,1, каб. 429, Львівська міська рада, департамент економічної політики. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!