Львів’ян запрошують до Америки на бізнес стажування

3712 0
У рамках Спеціальної американської програми бізнес стажувань (SABIT) досвідчені співробітники у Вашингтоні допомагають менеджерам, науковцям і інженерам середнього й вищого рівнів пройти практику в малих, середніх і великих бізнесових організаціях США. Мета такої практики – ознайомитися з тим, як функціонує промисловість США, із західними концепціями менеджменту й основами ринкової економіки.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

У термін до 15 січня 2016 року приймаються заявки на участь у американській програмі стажувань САБІТ за напрямом «Управління ланками поставок», – повідомляють у ЛОДА.

Програма стажування спрямована для фахівців у таких галузях:

- Виробники харчових продуктів та напоїв, сільськогосподарської та фармацевтичної продукції, продукції легкої промисловості, товарів народного споживання, побутової електронної техніки;

- Мереж роздрібної торгівлі, супермаркетів, Інтернет-магазинів;

- Логістичних компаній та 3PL операторів (представників логістичних послуг).

Учасникам програми Уряд США організовує та оплачує переліт Київ-США-Київ, проживання програму учбових занять, послуги перекладачів, медичну страховку та стипендію.

Термін стажування: 26 березня – 16 квітня 2016 року.

Повний пакет документів, бажано одним файлом у форматі .pdf (анкета з фотографією, рекомендаційний лист та копія першої сторінки закордонного паспорту) необхідна надіслати на електронну скриньку координатора програми САБІТ в м. Києві Наталії Шкнеєвої, [email protected]

Тел. +38044 521 5222 // +38 095 274 02 15

Додаткова інформація про програму на сайті Посольства США в Україні.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!