Для львів'ян проведуть благочинний концерт «Вчимося музики»

1838 0
Завтра, 3 січня, у приміщені ТЦ «Роксолана» відбудеться концерт «Вчимося музики». Акція благодійна і має на меті зібрати кошти на нове фортепіано до актового залу для Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2.

Організаторами концерту є Дитячий розважально-пізнавальний клуб «Лис Микита», M-Dates (музика для найменших) та Мальтійська служба. Вони повідомляють, що протягом концерту в холі буде розміщено скриньку для збору коштів.

Для тих, хто прийде на концерт гурт «Сьомий звук» запропонує святкову програму з українських та закордонних хітів. Опісля виступу діти зможуть самі спробувати пограти на інструментах та поспілкуватись із професійними музикантами. Також для гостей із дітьми облаштували спеціальну зону з арт-студією «PomPon Rain» та «Peonia’s studio».

Концерт відбудеться о 16.00 год. у "Дитячому світі " на 4 поверсі торгового центру "Роксолана, що на вул. Просвіти.

Читайте також: Найменших львів'ян запрошують на «Зимову казку»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!