Львів’ян запрошують на благодійну дискотеку у стилі 90-х

2171 0
Зібрані під час вечірки гроші підуть на канцелярське приладдя для дітей з особливими освітніми потребами.
фото: ФРІ

фото: ФРІ

У Львові відбудеться благодійна вечірка Back to school «90’s party». Її організували з метою збору коштів на допомогу навчально-реабілітаційному центру «Оберіг», а саме на закуповування канцтоварів для діток, які там навчаються. 

«Бери друзів, одягайся в образ тих років і приходь танцювати під музику, яку давно вже не крутять на сучасних молодіжних вечірках. І найголовніше – стань частинкою добра і допоможи діткам», – йдеться у повідомленні львівського осередку ФРІ, які є організатором вечірки.

Дрес-код вечірки – тематичний одяг у стилі 90-х років. Дискотека відбудеться 1 вересня, о 19:00, у ЦЕХу – Цікаві Експеременти Художників – вул. Мучна, 32. Вхід (благодійний внесок) – 70 грн. Реєстрація за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!