Львів’ян запрошують на благодійну музичну виставу

2685 0
Виручені кошти скерують на підтримку кардіохворих дітей Львівщини.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

23 січня о 19:00 годині з ініціативи Благодійного фонду «Серце дитини» в Національному академічному українському драматичному театрі ім. М.Заньковецької відбудеться благодійна музична вистава «Казка Любові» за участю акторів цього театру Олеся Федорченка та телеведучого Олега Пригоди. Режисеркою-постановницею і сценаристкою вистави буде актриса Мар’яна Фехтель, художницею-постановницею – Наталія Тарасенко. Автор ідеї та віршів – Наталія Писаренко. Дійовими особами та виконавцями цього феєричного спектаклю будуть також юні таланти з числа кардіохворих дітей, а їхніми партнерами на сцені – естрадні виконавці Андріана, Славця.

Музичний супровід вистави буде здійснювати кавер-гурт «Роги», створений акторами Національного театру ім. Марії Заньковецької у 2010 році, для вистави «Небилиці про Івана». Учасники гурту вирішили продовжити тішити своїх слухачів обробками відомих та не дуже відомих пісень у власному виконанні. 

«Музична вистава – казка, складена за мотивами відомих казок народів світу, має на меті ще раз донести до наймолодших глядачів, а особливо дітей з вадами серця, непереборну істину про те, що любов, добро і співчуття – це тих три складові, на яких базуються і їхні можливості перебороти важку недугу, жити і розвиватися разом зі своїми ровесниками та тішити цим своїх батьків», – інформують організатори.

Захід відбувається за сприяння Львівської обласної ради. Кошти, виручені від продажу квитків, будуть використані Благодійним Фондом «Серце дитини» на реалізацію у 2017 році його статутної мети, щодо організаційно-реабілітаційної підтримки кардіохворих дітей області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!